Premierul Dăncilă, huiduită la Cluj Napoca

0

Incidente la Cluj-Napoca în timpul vizitei premierului Viorica Dăncilă. Protestatarii au luat-o la fugă după mașina în care se află premierul Viorica Dăncilă și ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. De asemenea, jandarmii Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca au fost huiduiți de de protestatari. Forțele de intervenție au cerut întăriri, relateaază Romaniatv.net.

Jandarmii au intervenit, joi, la Cluj-Napoca blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde urma să ajungă premierul Viorica Dăncilă.

„Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să conduși de hoți” şi „Ne e silă de Dăncilă” au strigat protestatarii strânşi în faţa Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, în timpul vizitei premierului.

Doar că delegaţia Guvernului, condusă de Viorica Dăncilă, a intrat pe o ușă laterală, iar protestatari au fugit în direcția intrării respective, strigând „Huă”, „Ruşine”.

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată cu proteste și în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă, locul întâlnirii la sala de nunti de la complexul Mercur.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.