Contre între Victor Ponta și Rovana Plumb

0

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, la o dezbatere orgnizată de DC News, a explicat că va o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, dar ulterior nu va vota un Guvern PNL-USR. El a explicat că Pro România va vota un alt Guvern tot al PSD, dar fără Liviu Dragnea la conducerea partidului.

„Noi la Pro România avem 22 de deputați și un senator. Vom vota o moțiune de cenzură, dar nu vom vota niciodată un Guvern condus de Ludovic Orban sau cineva de la USR. Nu vom vota un Guvern PNL-USR.

Dacă PSD va avea un rezultat bun, atunci domnul Dragnea o va da afară pe doamna Dăncilă. Dacă rezultatul va fi prost, atunci doamna Dăncilă îl va da afară pe domnul Dragnea.”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă va vota doar un nou Guvern PSD, Victor Ponta a răspuns: ”Da, putem spune și așa. Nu vom vota un Guvern PSD cu actuala conducere, dar un alt Guvern al PSD, da”.

Rovana Plumb şi Victor Ponta, deschizătorii liderilor pentru europarlamentare ai PSD, respectiv Pro România, s-au contrat dur în cadrul unei dezbateri electorale la DCnews. Totul a pornit de la un discurs susţinut la un miting de Rovana Plumb, în care fostul ministru al Fondurilor Europene a afirmat că România este „ţara lui Dragnea”.

Chestionată de Ponta cu privire la această afirmaţie, Rovana Plumb a răspuns: „Eu ştiu că aveţi o obsesie pentru Liviu Dragnea.”

„Am o obsesie pentru slujile lui Dragnea”, a răspuns Ponta, amintindu-i Rovanei Plumb că a susţinut-o, în 2015, în cursa pentru preşedinţia PSD, împotriva lui Liviu Dragnea.

„Este ţara lui Dragnea aşa cum este şi ţara lui Ponta şi ţara fiecărui român”, a mai explicat Plumb, susţinând că afirmaţia sa a fost scoasă din context.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.