Gigi Becali anunță plecarea lui Mihai Teja de la FCSB

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0, și a câștigat al doilea titlu consecutiv în Liga 1 Betano, iar Mihai Teja pleacă de la FCSB la finalul sezonului 2018 – 2019. Gigi Becali i-a transmis antrenorului că își dorește titlul în momentul în care l-a instalat pe postul de principal la vicecampioana României, dar acesta nu și-a îndeplinit obiectivul.

Becali a vorbit pentru FANATIK.RO despre viitorul lui Mihai Teja, iar latifundiarul din Pipera a dezvăluit că antrenorul va pleca de la formația roș-albastră, toate acestea deoarece nu a îndeplinit obiectivul de a câștiga titlul în sezonul 2018 – 2019.

“Mihai Teja va pleca de la FCSB. Lucrurile sunt clare. Nu a luat titlul. Ăsta a fost obiectivul. Vă spun sincer că deocamdată nu știu cine vine antrenor. Trebuie să căutăm. Nu am negociat nimic cu Marius Șumudică”, a spus Gigi Becali.

După ce FCSB a câștigat meciul cu Sepsi OSK, scor 5-1, Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că va renunța la serviciile lui Mihai Teja dacă gruparea roș-albastră va pierde titlul în fața CFR-ului. Soarta antrenorului a fost decisă după ce FCSB a ratat titlul pentru al patrulea an la rând.

„Dacă ia titlul, mai poți să îl dai afară? Dacă nu îl ia, nu v-am spus de la început? Am spus așa ca să îl lăsați în pace. Lăsați-l în pace, mai are o etapă. Dacă CFR face egal cu Craiova, vă dau răspunsul. Am spus că rămâne în ultimele săptămâni ca să îl lase presa în pace”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, înainte ca CFR Cluj să o învingă pe Universitatea Craiova.

În vârstă de 40 de ani, Mihai Teja a fost numit antrenor principal la FCSB pe 27 decembrie 2018, după ce Gigi Becali a decis să îi rezilieze contractul lui Nicolae Dică. Antrenorul care în trecut a pregătit echipe precum Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, U Cluj, Dinamo București și România U21 a stat pe banca roș-albaștrilor în 14 meciuri, perioadă în care echipa a bifat 8 victorii, 5 remize și o înfrângere.

FCSB mai are de jucat un singur meci în sezonul 2018 – 2019, duminică, 19 mai, pe Arena Națională, cu CFR Cluj. Partida este una fără miză, toate acestea deoarece ardelenii au primit deja titlul de campioană în Liga 1 Betano. Înaintea meciului direct, ardelenii au 50 de puncte, după 7 victorii și 2 remize, iar FCSB are 45 de puncte.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.