Ziua Europei, sărbătorită prin sport și voie bună, în sectorul 2

0

Ziua Europei a fost sărbătorită în toată țara, fiind organizate diferite manifestații și evenimente. Un mod inedit de a marca această zi a avut loc în sectorul 2, unde viceprimarul Dan Cristian Popescu a sărbătorit prin sport și a implicat toată comunitatea sectorului. S-a făcut sport în unitățile de învățământ, baschet, power walking și fitness în parcuri, iar seara s-a încheiat cu un meci de fotbal pe terenul sintetic de la mall Veranda. Evenimentul s-a numit „Aca2ă de Ziua Europei”.

Viceprimarul Dan Cristian Popescu susține că dezvoltarea sectorului e strâns legată de dezvoltarea comunității și astfel are în vedere mai multe campanii prin care să aducă împreună locuitorii sectorului 2, antreprenorii și administrația locală. Dan Cristian Popescu este recunoscut în Capitală pentru modul în care a reușit să oprească risipa banului public în sectorul 2 și să organizeze evenimente și campanii doar cu sponsori privați.

Partenerii evenimentului au fost ADP sector 2, DGAPI sector 2, ASE București, Asociația Municipală de Atletism din București, A.S. Dan Chilom, mall Veranda și Fundația Dan Cristian Popescu.

Campania ”7ani de Aca2ă” dorește dezvoltarea comunității sector 2 și implicarea cetățenilor în toate acțiunile cu impact asupra vieții lor. Liberalul Dan Cristian Popescu a mai organizat o serie de astfel de evenimente anul acesta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.