Paradis – Vacanţe de Vis investește într-un hotel de 4 stele din Constanța

0

Hotelul New Royal va fi redeschis pe 21 iunie

Topul stațiunilor pentru sezonul 2019 este condus de Mamaia, Eforie Nord și Venus

Aurelian Marin: Voucherele de vacanță au contribuit la o amplificare mare a investițiilor în turism, au crescut vânzările la serviciile de masă și vor asigura un grad ridicat de ocupare și în sezonul estival 2020

 „Paradis Vacanţe de Vis”, cel mai important touroperator dedicat Litoralului românesc, s-a decis ca în acest an să intre pe piața hotelieră, închiriind hotelul Royal din Constanța, pe care l-a redenumit New Royal.

Hotelul New Royal este situat chiar în municipiul Constanța, fiind foarte bine poziționat, pe Bulevardul Mamaia, aproape de Delfinariu, de City Mall și de plaja Constanța – comparabilă cu plajele din Mamaia. De asemenea, și stațiunea Mamaia se află în imediata sa proximitate. Hotelul a fost preluat în management de către ”Paradis Vacanțe de Vis” de la Marfin Bank, pe o perioadă de 5 ani, dar cu drept de preempțiune în cazul unei eventuale achiziții. ”New Royal” are 45 de camere și 5 apartamente și în prezent trece printr-o amplă acțiune de renovare, urmând să fie redeschis în acest an, pe 21 iunie.

”Avem încredere în dezvoltarea business-ului nostru hotelier. Dacă proiectul New Royal va fi de succes, vom continua să investim în alte hoteluri. Totul depinde de cum vom reuși să angajăm profesioniști, care să lucreze în viitoarele noastre structuri de cazare. Echipa va conta foarte mult! Pentru acest sezon estival, ne bazăm pe clientela de leisure, urmând ca din septembrie să avem clientelă de business travel și să găzduim evenimente. Hotelul va fi deschis, firește, tot timpul anului. Oricum, vom transmite turiștilor ideea că și municipiul Constanța poate fi o destinație estivală excelentă, alături de Mamaia”, declară Aurelian Marin, director general ”Paradis Vacanțe de Vis”.

Potrivit consultanților ”Paradis Vacanțe de Vis”, și în acest an, cererea este foarte mare pentru Litoralul românesc, fiind deja rezervate 60% dintre locurile pentru sezonul estival. Topul stațiunilor rămâne același: lider incontestabil este Mamaia, urmată de Eforie Nord și de Venus.

Aurelian Marin subliniază că voucherele de vacanță joacă un rol important și în privința investițiilor hoteliere, al căror nivel a crescut foarte mult. Astfel, datorită fluxului mult mai mare de turiști care folosesc aceste vouchere, o serie de hoteluri de 2 stele au fost tranzacționate iar altele urmează să fie. Unele structuri de cazare vor intra în acest sezon estival gata renovate și modernizate iar altele vor fi redeschise la începutul sezonului estival 2020. Vom putea vorbi despre mii de camere care vor reintra în circuitul turistic, oferind o calitate mult mai ridicată.

De asemenea, tot datorită folosirii la scară mare a voucherelor de vacanță, au crescut vânzările pentru serviciile de masă.

Pentru sezonul estival 2019, o parte dintre rezervări sunt făcute cu vouchere emise anul trecut, deoarece valabilitatea acestora este de un an, timp în care se pot face rezervările. Un impact mare al rezervărilor se va resimți și în 2020, când mulți români vor utiliza voucherele emise în acest an.

 „Despre Paradis – Vacanţe de vis”

 Aflată la aniversarea a 19 ani de existenţă, agenţia de turism “PARADIS – VACANŢE DE VIS“ reprezintă astăzi unul dintre primii 3 touroperatori din România pentru litoralul românesc al Mării Negre şi unul dintre cei mai importanţi pentru Bulgaria. Anul acesta, peste 130.000 de turişti îşi vor petrece vacanţa pe litoralul românesc prin “PARADIS – VACANŢE DE VIS”.

Pentru a oferi servicii de calitate, consultanţii „Paradis – Vacanţe de vis” îşi îndreaptă eforturile, an de an, în următoarele direcţii:

Alegerea şi selectarea atentă a locaţiilor şi hotelurilor.

 Negocierea activă (chiar agresivă uneori) a contractelor, astfel încât săpoată oferi clienţilor şi partenerilor cele mai bune tarife, facilităţi şi oferte speciale.

 Îmbunătăţirea comunicării cu clienţii şi partenerii de afaceri prin implementarea pe site a modulului de rezervări directe, participarea, an de an, la târgurile importante de profil, editarea de broşuri, cataloage şi alte materiale publicitare, prezenţa activă pe internet, radio şi TV, concursuri atractive, organizarea de info-trip-uri în România şi străinătate etc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.