Andrei Caramitru, dat în judecată de Gabriela Firea și Florentin Pandele

Share:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, miercuri la amiaza, ca il va da in judecata pe Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, pentru o postare pe Facebook. La fel va proceda si sotul sau, Florentin Pandele, edilul din Voluntari.

Scandalul a pornit de la informatia ca Uber si Taxify sunt nevoite sa isi restranga activitatea incepand de joi, cand va intra in vigoare „ordonanta taximetristilor”.

In acest context, Andrei Caramitru a transmis pe Facebook urmatorul mesaj: „Castiga mafia taxiurilor din Voluntari a lui Pandele. Sictir lui, sictir lui Firea cu tot cu firul ei din colon, si sictir si PSD-ului. Asa se intampla cand nu votam, da? Nu ne intereseaza politica? Toti sunt la fel? Veniti fratilor pe 26Mai la vot! Sa ii pulverizam o data pentru totdeauna”.

Dupa doar trei ore de la postarea acestui mesaj, Gabriela Firea a anuntat prin biroul de presa al PMB ca il da in judecata pe Andrei Caramitru pentru „calomniile pe care acesta le-a lansat in spatiul public, in legatura cu o presupusa implicare a primarului general in interzicerea platformelor de ride-sharing si favorizare a mafiei taxiurilor din Voluntari”.

„Dincolo de limbajul suburban folosit de dl. Caramitru, care insa este in deplina consonanta cu modul de actiune politica a reprezentantilor USR (Ura Sufoca Romania), sunt revoltata de lejeritatea cu care sunt colportate informatii total false referitoare la mine si la sotul meu.

Nu am interzis Uber si nicio alta platforma, nu intentionez sa fac acest lucru si, oricum, reglementarea acestei activitati este apanajul Guvernului, care de altfel a si anuntat ca lucreaza la elaborarea unui act normativ in acest sens.

Pe de alta parte, nici eu si nici sotul meu nu suntem implicati in niciun fel de activitati comerciale in general, prin urmare, nici de transport de persoane, astfel incat este exclus sa avem orice beneficiu patrimonial direct sau indirect de pe urma interzicerii sau reglementarii aplicatiilor de tip uber.

Prin urmare, atat eu, cat si sotul meu am decis sa il actionam in judecata pe numitul Andrei Caramitru, intrucat calea legala este singura prin care putem impiedica raspandirea unor astfel de calomnii”, a transmis Firea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.