Dragnea o jignește pe Corina Crețu. Ponta îl atacă pe Dragnea!

0

Victor Ponta l-a făcut „şobolan” pe Liviu Dragnea, după ce preşedintele PSD a acuzat-o pe Corina Creţu, comisar european şi candidat Pro România la alegerile europarlamentare, că a votat împotriva României în Consiliul de miniştri UE, în privinţa adoptării legilor justiţiei, care ar putea atrage activarea articolului 7 din Trataul UE.

„Sobolanule! ProRomania devine alegerea adevaratilor social – democrati , a celor care vor dezvoltarea Romaniei in Europa si va lua peste 10% din voturi! Mori de frica si acum ai ajuns sa o musti pe Corina Cretu! De ce ti-e frica nu scapi!

Dragnea iar a iesit ca un sobolan din cotloane sa muste si sa-i murdareasca pe cei care fac cinste Romaniei !!! Doar pentru ca nu poate sa fure linistit si sa minta romanii!

Corina Cretu este un adevarat social democrat – un roman care a facut cinste Romaniei! ProRomania pentru ca tine cu Romania / atacurile sobolanilor mafioti doar arata ca le este frica !”, a scris Victor Ponta joi pe Facebook.

Liviu Dragnea susține că votul dat în Consiliul de miniștri pentru a transmite scrisoarea de avertisment către România, semnată de Frans Timmermans, o pune în dificultate pe Corina Crețu. Dragnea arată că actualul comisar european a votat împotriva României, din moment ce în Consiliu decizia a fost luată cu unanimitate.

„Dacă este așa cum spune purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene am constatat că doamna Corina Crețu, care este candidat al unui partid securist a votat împotriva României. Când se votează în unanimitate în Consiliul de miniștri, iar doamna Crețu votează pentru o sancțiune împotriva României, ea fiind candidat al unui partid care se manifestă deschis împotriva coaliției de guvernare, în cazul ăsta doamna Crețu este o mincinoasă”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.