Edi Iordănescu, mesaj tranșant pentru Becali

0

Edi Iordănescu lasă să se înţeleagă, cel puţin la nivel declarativ, că vrea să rămână la Mediaş şi în sezonul următor, deşi Gigi Becali l-a anunţat ca noul antrenor al lui FCSB.

Edi Iordănescu a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care anunţă că nu a negociat cu Gigi Becali şi că echipa din Mediaş are prioritate în momentul de faţă. Mai mult, a transmis clar că va merge la o altă formaţie doar în cazul în care va avea autoritate totală la nivel tehnico-tactic.

„Nu am negociat cu absolut nimeni. Sunt in prezent managerul lui Gaz Metan Medias, mai am 4 etape foarte importante de campionat si inca un an de contract. Imi doresc continuitate, insa e adevarat ca doar in anumite conditii, pentru a produce performanta. Pt mine Clubul Gaz M ca entitate, echipa, fotbalistii, au prioritate. In momentul cand voi pleca de la Medias, daca se va intampla, voi lua in calcul doar o oferta in care autoritatea mea tehnico-tactica va fi totala, unde voi avea un mediu propice succesului, sustinere neconditionata, implicare in selectie, protectia muncii mele si controlul vestiarului. Acesta este stilul meu, il cunoasteti deja cu totii, sunt principiile si valorile omului si antrenorului E. Iordănescu”, a fost mesajul postat de Edi Iordănescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.