Evenimentul „ 90 de ani de prezență rotariană pe pământ românesc”, pe 20 mai, la Ateneul Român!

Share:

Anul 2019 aduce o mare sărbătoare pentru Districtul Rotary International 2241-România și Republica Moldova- împlinirea a 90 de ani de la înființarea la București a primului Club Rotary din România, urmat de cel din Timișoara și Cluj.

Astfel, luni, 20 mai, la ora 19.00, la Ateneul Român, va fi organizat evenimentul districtual extraordinar intitulat „ 90 de ani de prezență rotariană pe pământ românesc”.

Animați de crezul rotarian “A servi mai presus de sine însuși”, într-un moment aniversar, plin de semnificație pentru comunitatea rotariană, se va face un bilanț al tuturor realizărilor acestei comunități, proiecte caritabile majore, inițiate de-a lungul timpului, desprinse din nevoile comunității românești și realizate în folosul unei palete largi și diversificate de beneficiari.

Conștienți că se poate face mai mult, membrii Districtul Rotary International 2241-România și Republica Moldova vor încerca să identifice, în urma unei selecții atente din noianul de nevoi ale țării și comunității din care fac parte, tema de acțiune, de mare interes pentru România, ca principală și viitoare temă de acțiune pentru organizația sus-menționată.

Evenimentul reprezintă nu numai o provocare dar și un exercițiu de conștientizare și implicare a societății, la care este așteptată să se alăture întreaga comunitate, aflată sub toate formele ei de organizare, până la rezolvarea ei cu succes.

Seara va fi încheiată cu un concert de mare calitate artistică, urmat de un cocktail, unde invitatii se vor bucura de compania membrilor rotarieni și a multor altor persoane de mare reputație care se vor regăsi în foaierul unei instituții de mare importanță pentru cultura și arta românească, simbolul cultural al Bucureștiului și al celor două țări, unite în Rotary, România și Republica Moldova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.