”România iubește Europa” – coregrafie în formă de inimă, cu 4.000 de oameni, la evenimentul ”Toți pentru Europa”

0

Comunitatea Declic va realiza, duminică, 19 mai, o coregrafie cu 4.000 de oameni, la evenimentul ”Toți pentru Europa”. Coregrafia ”România iubește Europa” va avea loc la ora 19.40, în Piața Victoriei și va reprezenta o inimă albă, pe un fundal albastru.  

Ne dorim ca imaginea ”România iubește Europa” să circule prin toată Europa. Atașat comunicatului găsiți clipul cu simularea coregrafiei pe care o pregătim în cadrul manifestației.

Manifestația ”Toți pentru Europaare loc în intervalul 18.00 – 22.00 și va include concerte și mesaje transmise pe scenă de personalități sau cetățeni care au un mesaj pro vot. Evenimentul este realizat de Comunitatea Declic, cu sprijinul Europa FM.

Pe scenă vor urca: filosoful Mihai Șora, actorii Victor Rebengiuc, Marius Manole, Mihai Călin, artistul Tudor Chirilă, președintele Funky Citizens, Elena Calistru, jurnalistul Moise Guran, unul dintre supraviețuitorii de la Colectiv, Bogdan Moleșag, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu de la Dăruiește Viața.

În cadrul evenimentului va avea loc un concert cu trupele Vama, Omul cu șobolani, Taxi și Emil. Corul Sound Choir va intona imnul Uniunii Europene, iar Funkoteca va anima atmosfera pentru toți participanții din piață. Toți artiștii participă pro bono la eveniment.

Jurnaliștii interesați sunt invitați să participe la manifestația din 19 mai, care se va desfășura în Piața Victoriei, de la ora 18.00 până la ora 22.00. Comunitatea Declic va amenaja un spațiu special destinat carelor de transmisie, operatorilor video și fotografilor, în zona scenei. Pentru acces în această zonă, vă rugăm să ne contactați până sâmbătă, 18 mai, la adresa: catalina@declic.ro, telefon 0765.407.455 – Cătălina Hopârteanu.

 Evenimentul ”Toți pentru Europa” face parte dintr-o serie de acțiuni care vor avea loc în 19 mai în 49 de orașe europene, în 13 țări, precum Germania, Austria, Polonia, Ungaria, Olanda și Suedia. Sute de mii de oameni vor ieși simultan pentru a își arăta solidaritatea. În România, acțiunea se va desfășura simultan în 7 orașe, iar românii din diaspora vor organiza propriile evenimente la Madrid, Milano, Barcelona, Londra, Paris și Zurich.

Mai multe informații despre mobilizarea la vot puteți afla de aici: http://europene.declic.ro/

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.