Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova

Share:

Liviu Dragnea a ajuns la închisoare. Curtea Supremă a menţinut CONDAMNAREA lui Liviu Dragnea la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție vine a doua zi după ce PSD a obținut un scor dezastruos la alegerile europarlamentare. Luni după-amiază, Liviu Dragnea a fost dus sub escorta poliției la Penitenciarul Rahova. 

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde era așteptat de un grup de protestatari, care l-au huiduit: „Hoţule!”, „La puşcărie!”.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi încarcerat după ce a fost condamnat luni de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic şi se vor stabili activităţile pe care le va urma pe perioada detenţiei.

„Astăzi, poliţişti din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reşedinţa sa din Bucureşti şi încarcerat în Penitenciarul Rahova”, a informat Poliţia Capitalei, la scurt timp după ce liderul PSD a ajuns la penitenciar.

Liviu Dragnea s-a aflat în a doua mașină care a plecat de la reședința lui, un Duster cu geamuri fumurii, în care au venit polițiștii la el acasă, după cum se vede în imaginile filmate de România TV.

În buzunarul de la piept, încă liderul PSD are cartea de identitate, pe care se observă ștampila de la votul de duminică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.