Pesediștii, umiliți de alegătorii din Diaspora!

Share:

PSD a fost pur și simplu zdrobit la votul românilor care au așteptat ore în șir la cozi pentru a ajunge la urne. După numărarea a jumătate din voturi, situația voturilor din diaspora arată astfel: PSD, 3,88%, USR 37,28%, PNL 31,635.

Votul în diaspora pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendumul naţional convocat de preşedintele României s-a încheiat luni, 27 mai, la ora 07:00 (ora României), odată cu închiderea secţiilor de votare de pe coasta de vest a SUA (Los Angeles, San Francisco, Sacramento, Seattle, Las Vegas, Phoenix, Portland) şi a celei de la Vancouver (Canada).

Până duminică, la ora 23:30, ora României, în diaspora au votat 369.775 de alegători pentru alegerile europene şi 366.504 pentru referendum.

Sute de mii de romani din diaspora nu au reușit să voteze. Asta deși au așteptat la cozi și nouă ore. Secțiile de votare s-au închis, chiar dacă și președintele României a cerut prelungirea programului de vot.

Ministrul de Externe susține că o variantă la haosul creat la votul din străinătate ar fi introducerea votului electronic sau prin corespondență.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.