Oprișan anunță că „discuţia despre justiţie a încetat în PSD”

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat marţi, după şedinţa BNP a PSD, că alegerile europarlamentare au fost pierdute de PSDragnea şi că acum e un alt PSD. De asemenea, el a mai declarat că „discuţia despre justiţie a încetat în PSD”. 

Întrebat dacă Marian Oprișan ar avea șanse în alegerile prezidențiale din toamnă, Robert Cazanciuc a răspuns: „O să ducem partidul în istorie dacă Marian Oprișan crede că trecem din epoca PSDragnea în epoca PSoprișan. Se înșeală amarnic”, a declarat Robert Cazanciuc la Digi24.

„Alegerile le-a pierdut PSDragnea, de azi avem alt PSD. Avem un PSD preocupat de nevoile reale ale românilor și să le facem oamenilor o viață mai bună.”, a afirmat Oprişan. El a spus că social-democraţii au înţeles mesajul transmis de alegători la alegerile europarlamentare. El a precizat că de acum PSD va fi orientat către problemele cetăţenilor.

În ceea ce priveşte justiţia, Oprişan a ţinut să sublinieze că „discuţia despre justiţie în PSD a încetat” şi că justiţia trebuia să fie independentă.

„Discuția pe justiție a încetat în PSD. Justiția trebuie să fie independentă, să aibă toate condițiile să funcționeze, cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la pușcărie”, a declarat Oprișan.

Întrebat dacă cei care au probleme cu legea vor mai putea face parte din conducere PSD, Marian Oprișan a răspuns: „Bineînțeles că nu!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.