Deputatul PNL, Antoneta Ioniță, îl pune la punct pe Cătălin Rădulescu

0

„Declarația deputatului  Cătălin  Rădulescu referitoare la medici și profesori arată exact modul toxic de gândire al PSD. Domnule Cătălin Rădulescu, medicii și ceilalți angajați din sistemul bugetar nu au primit salarii mai mari pentru a fi cumpărați la alegeri, ci pentru munca pe care o depun!

Îmi este greu să spun ce este descalificant în comportamentul și așa reprobabil al domnului Rădulescu, această ultimă declarație fiind doar unul dintre exemplele de comportament politic primitiv.

Din păcate, afirmațiile lui Cătălin Rădulescu demonstrează jocul de culise, devoalează că, în realitate, acestea au fost calculele guvernanților, și nu dorința firească de a respecta munca unor oameni și de a le reda acestora demnitatea pe care o merită.

Românii nu s-au înșelat la vot, iar o dovadă este și atitudinea acestui parlamentar PSD! Sper că, în curând, această majoritate politică- ai cărei lideri sunt din aceeași categorie cu domnul Rădulescu- să fie schimbată.

Dincolo de primitivismul despre care vorbeam, rămâne întrebarea pe care i-o pun domnului Rădulescu, absolvent al unei facultăți de medicină: cum este posibil să te adresezi astfel unor oameni care au muncit pe brânci, câte 22-25 de ani, pentru a deveni specialiști și pentru a salva vieți? Cum este posibil să inviți medicii să plece din țară sau să trimiți profesorii la cules de portocale, când criza de medici și de cadre didactice este o realitate cu care sistemul sanitar și școala românească se confruntă? Știe, oare, domnul Rădulescu că aceste majorări salariale atât de clamate s-au oprit doar la spitale și policlinici și nu au ajuns și la rețeaua medicilor de familie, principala verigă care se ocupă de sănătatea populației?

Ceea ce s-a întâmplat este o rușine și nimic nu justifică un astfel de comportament. PNL a anunțat depunerea unei moțiuni de cenzură în această sesiune parlamentară și am speranța că și restul partidelor din Opoziție se vor alătura demersului nostru, pentru ca, prin această moțiune, să “igienizăm” clasa politică de oameni precum Cătălin Rădulescu.”

 Antoneta Ioniță

Deputat PNL

Membru în Comisia pentru Sănătate și Familie a Camerei Deputaților

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.