Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al partidului

0

Paul Stănescu a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD, după ce, suprinzător, a intrat în conflict cu Viorica Dăncilă. Din tabăra lui Paul Stănescu mai fac parte Marcel Ciolacu şi Gabriela Firea. Cei trei controlează în jur de 15 parlamentari PSD, care ar putea vota moţiune de cenzură a Opoziţiei, susţin surse politice pentru Adevărul. Planul de viitor: o alianţă cu ProRomânia şi instalarea lui Mihai Tudose în fruntea Guvernului, informează adevarul.ro.

Paul Stănescu, preşedintele executiv al PSD, a demisionat din funcţie după ce a intrat în conflict cu premierul Viorica Dăncilă, susţin surse politice pentru Adevărul. În CEX, premierul a insistat pentru un congres rapid, organizat la finalul lunii iunie, care să aleagă noul preşedinte al partidului, în timp ce Paul Stănescu a pledat pentru un Congres organizat abia după alegerile prezidenţiale.

Înainte de CEX, Paul Stănescu, în mod surpinzător, a refuzat să facă declaraţii. În schimb, Gabriela Firea s-a pronunţat clar pentru un Congres după prezidenţiale. “Ne confruntăm cu o moţiune de cenzură. Noi, în loc să strângem rândurile pentru a depăşi cu bine moţiunea de cenzură în Parlament, ce facem, începem iar să o luăm de la capăt cu grupuri, grupuleţe, tabere şi pe urmă cred că dăm satisfacţie adversarilor noştri, în loc să fim uniţi vom fi din nou preocupaţi de alte subiecte”, a mai declarat primarul Capitalei.

În CEX, premierul Viorica Dăncilă a intrat în dezacord cu Paul Stănescu. De partea premierului sunt Marian Oprişan (Vrancea), Niculae Bădălău (Giurgiu) şi Dumitru Buzatu (Vaslui).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.