Credite simple și rapide pentru IMM-uri. Banii în cont, în doar 24 de ore!

0

Credite simple și rapide. Nu asta este ceea ce ne dorim, oare, fiecare dintre noi, în momentele grele ale vieții? Fie că avem nevoie de un credit pentru noi, ca persoane fizice, fie pentru IMM-urile la care suntem acționari și pe care le dorim cât mai performante, o decizie rapidă, în urma parteneriat corect cu companie serioasă, deschisă și capabilă să aprobe un credit, în maximum 60 de minute, devine, nu de puține ori crucială!

Câți dintre noi nu am așteptat răspunsurile băncilor în privința unui credit, zile, săptămâni în șir, exasperați de numărul uriaș de documente solicitate!

A venit timpul ca, în sfârșit, clientul, indiferent de nivelul său de venituri, vârsta sau antecedente financiare, să fie tratat corect, onest și fără discriminare! Nu contul deținut în bancă trebuie să impună respect ci nevoile efective, disperarea, până la urmă, a persoanei care solicită un credit!

Nu puțini jucători concurează băncile pe această piață în care concurența este acerbă. Nu puțini vând iluzii ambalate în promisiuni și inerentele contracte costisitoare!

Credius este o companie specializată în acordarea creditelor pentru nevoi personale și a creditelor pentru bunuri, în rate, pe termen scurt, mediu și lung. Transformarea radicală a procesului de acordare a creditelor dintr-unul dificil și extrem de anevoios, într-unul simplu, rapid și liberalizat, reprezintă punctul forte al Credius. Ca și tehnologia performantă deținută care, nu umilește clientul, și face extrem de accesibilă obținerea creditului. Până la urmă, implementarea acestei tehnologii economisește semnificativ timpul și eforturile clienților.

Cei de la Credius, au pagini dedicate diverselor tipuri de imprumuturi cum ar fi credite de nevoie personale, credite online sau credite pentru pensionari. Pe fiecare tip de împrumut, vei găsi calculatorul pentru Credite Online de la Credius, adaptat ofertei de împrumut respective, putand astfel alege varianta care ți se potrivește.

Credit IMM rapid

Se oferă cea mai rapidă și simplă soluție de creditare în cazul unui imprumut pentru IMM. Tot ce trebuie să faci este să transmiți cererea de credit și minimul de documente solicitate pe email, în maximum 6 ore primești rezoluția, semnezi contractul de credit și poți avea banii în cont în 24 ore.

Creditul pentru IMM-uri poate ajunge la suma de 450.000 de lei și poate fi returnat, în funcție de nevoile fiecăruia dintre client, într-o perioadă de până la 48 de luni. De asemenea, poți aplica doar cu documentele pe care le ai la dispoziție fără a fi nevoit să prezinți documente care să ateste destinația banilor.

Credit pentru orice

Fie că este vorba despre achiziția unui echipament nou, investiții în tehnologii avansate, un nou sediu, achiziția de autoturisme, datorii la furnizori, plăți contribuții la bugetul de stat, cheltuieli neprevăzute, ai nevoie de o companie corectă, care respectă clientul.

Cum aplici?

Completați formularul de contact de pe Credius

  • Primiți pe email formularul de cerere și documentele ce le solicităm în vederea preaprobării
  • Dați reply la email-ul primit cu cererea completată și documentele atașate
  • Primiți răspuns cu rezoluția
  • Primiți banii în cont în 24 ore (în zile lucrătoare).

Tot procesul de analiză se desfășoară online și obții acest împrumut pentru IMM fără a face nicio deplasare.

Mai mult, beneficiezi de rate fixe pe toată durata creditului.

Nu în ultimul rând paleta de credite este tentantă, mai mult, există 64 de birouri la nivel național, și include pe lângă credite de nevoi personale și credite pentru IMM-uri, credite pentru pensionari și credite pentru bunuri. O inovație a Credius IFN este Creditul Diaspora, ideal, atunci când vrei să investești în educația copilului, să amenejezi o locuință mai confortabilă pentru familia de acasă, sau pur și simpu să le oferi celor dragi un trai mai bun. Și în acest caz poți face împrumuturi rapide, cu documentația minimă, fără garanții și fără a fi nevoit să te deplasezi în țară.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.