Programul Rabla pentru electrocasnice, la a doua sesiune

0

 Cele 49.118 de persoane care s-au înscris în a doua sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din acest an mai au mai mult de două săptămâni la dispoziție pentru a folosi voucherele primite, altfel acestea sunt anulate, iar beneficiarii nu le vor mai putea folosi la înlocuirea electrocasnicelor vechi, potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Printr-un comunicat de presă publicat recent pe website-ul propriu, AFM a anunțat publicarea listei ce cuprinde persoanele acceptate în cadrul celei de-a doua sesiuni a Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, mai cunoscut sub numele de Rabla pentru electrocasnice.

Persoanele ce se regăsesc pe lista publicată de AFM au la dispoziție un pic mai mult de două săptămâni pentru a utiliza voucherele obținute la magazinele validate în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice.

Mai exact, beneficiarii voucherelor le vor putea folosi până în data de 8 iulie 2019, altfel acestea se vor anula, sumele rezultate în urma anulării voucherelor devenind disponibile, începând cu data de 10.07.2019, pentru noi înscrieri.

Potrivit comunicatului, în această sesiune s-au înscris 49.118 de persoane, acestea solicitând nu mai puțin de 89.193 de vouchere. În plus, AFM a publicat de puțină vreme și lista comercianților validați în ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice.

Începând cu ediția din acest an a programului Rabla pentru electrocasnice, cei interesați au posibilitatea să ceară bani de la stat, printre altele, și pentru cumpărarea de televizoare, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat portabile. În ediția de anul trecut a programului Rabla pentru electrocasnice s-au putut achiziționa doar mașini de spălat rufe, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și aparate de aer condiționat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.