Surse: PSD a rămas fără bani până la finele anului 2019! Dăncilă a cerut audit financiar!

0

Surse Realitatea au declarat că PSD a rămas fără bani până la finalul anului, deoarece fostul lider, Liviu Dragnea și trezorierul Mircea Draghici au cheltuit tot și au angajat plăți în avans, inclusiv pentru bannerele de la prezidențialele din toamnă!

Surse au declarat pentru Realitatea că Mircea Draghici a plătit doar cu aprobarea lui Liviu Dragnea sume de ordinul sutelor de mii de euro pe lună, echivalentul a peste 20 de mililoane de euro pe an, unor instituții de presă, institute de sondare, respectiv analiști publici. Sumele au fost plătite din bani de la buget, și plata nu a fost aprobată în Biroul Politic Național, așa cum era statutar. Acesta este motivul pentru care Viorica Dăncilă a cerut audit financiar pentru bugetul partidului.
Fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, s-a prezentat luni dimineață la sediul DNA pentru a fi informat că i-a fost schimbată încadrarea în cea de inculpat în dosarul de delapidare.

„Sunt realmente uluit de decizia DNA de astăzi. Nu există absolut nicio rațiune pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, niciun argument sustenabil. Ca și în cazul soției mele, totul pare a fi doar o parte a unei foi de parcurs stabilite în anumite laboratoare. În condițiile în care toți martorii au dat declarații favorabile de la momentul în care am fost numit suspect și până astăzi, nu pot decât să constat cu dezolare că trăim vremuri în care poliția politică e vie și din ce în ce mai puternică. „Civilii din politică trebuie executați!”. „Am înțeles, să trăiți!”, este reacția lui Mircea Drăghici, pe Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.