Dăncilă, la reuniunea liderilor Partidului Socialiştilor Europeni

Share:

Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD, a participat joi la reuniunea liderilor Partidului Socialiştilor Europeni, în cadrul căreia au fost discutate teme aflate pe agenda europeană.

„Mă bucur să revin alături de marea familie a socialiştilor şi democraţilor europeni. Pentru mine şi colegii mei din Partidul Social Democrat este extrem de importantă reluarea dialogului şi consolidarea relaţiei cu prietenii şi partenerii din marea noastră familie europeană. Împreună suntem mai puternici, iar partidul pe care îl conduc este determinat să întărească relaţia cu familia social democrată europeană şi să participe activ în luarea celor mai bune decizii pentru toţi cetăţenii europeni”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat de presă remis de PSD.

Potrivit sursei citate, liderii PES au salutat participarea preşedintelui interimar al PSD, Viorica Dăncilă, la lucrările reuniunii şi au transmis susţinerea pentru continuarea dialogului şi întărirea colaborării dintre PSD şi PES, în spiritul progresist al social-democraţiei.

„În cadrul discuţiilor, liderii PES au apreciat atitudinea proeuropeană a preşedintelui interimar al PSD, Viorica Dăncilă, precum şi schimbarea abordării politice a noii conduceri a Partidului Social Democrat. De asemenea, au fost transmise aprecieri pentru rezultatele foarte bune obţinute de România în exercitarea mandatului preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene”, se mai arată în comunicat.

Viorica Dăncilă a efectuat joi o vizită de lucru la Bruxelles, prilej cu care a avut întrevederi cu înalţi oficiali europeni pentru a discuta o serie de subiecte de actualitate aflate pe agenda europeană.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.