Codrin Ștefănescu, mesaj devastator la o zi după Congresul de sâmbătă

Codrin Ștefănescu spune, după Congresul PSD de ieri în care a fost învins clar în cursa pentru funcția de secretar general, că unii colegi sunt ”lași, lipsiți de scrupule și fără de cuvânt”, el anunțând că îl va sprijini pe Liviu Pleșoianu în candidatura la prezidențiale, informează Hotnews.ro.

Ce a scris Ștefănescu pe Facebook:

”Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut în toate aceste zile! Vreau să le mulțumesc celor 466 de colegi care m-au votat la Congres! Voi mi-ați demonstrat că există încă curaj și oameni de caracter. Vreau să le mulțumesc și celor care m-au trădat! Mult mai mulți!

Oameni pe care i-am susținut și apārat. Voi mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând. Adică lași, lipsiți de scrupule și fără de cuvânt. Ceea ce nu voi accepta niciodatā! Îl voi susține pe Liviu Pleșoianu pentru alegerile prezidențiale dacă rămâne consecvent ideii de a candida! Ceea ce îmi doresc cu adevărat! Adevărata bătălie abia începe!

La Congresul de sâmbătă, secretar general al PSD a fost ales Mihai Fifor, cu 2.366 voturi. Gabriel Petrea a obţinut 717 voturi, Felix Stroe – 189, Codrin Ştefănescu – 466 voturi, iar Rodica Nassar – 77 voturi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.