Marcel Ciolacu, mesaj pentru Oprișan

0

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat că Congresul PSD a demonstart că partidul s-a întors la normalitate. Acesta a avut un mesaj pentru cei care „au fost fluieraţi de o sală întreagă”.

Marcel Ciolacu i-a transmis lui Marian Oprişan că ar trebui să-şi facă o autoevaluare şi să-i lase şi pe tineri în faţă.

„Felicitări noii echipe de conducere aleasă astăzi la congresul Partidului Social Democrat: Viorica Dăncilă, Orlando Teodorovici şi Mihai Fifor! Astăzi am dovedit că am rămas împreună ca partid şi am arătat că ştim să trecem cu maturitate peste o perioadă foarte grea din PSD. Congresul de azi a demonstrat că ne-am întors la normalitate: a fost o competiţie deschisă, în care fiecare candidat a spus liber ce gândeşte fără să îi fie teamă de sancţiuni”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

„Toţi au luat un număr semnificativ de voturi, ceea ce înseamnă că sunt tineri de perspectivă care se bucură de încrederea acestui partid. Îi sfătuiesc să treacă peste acest moment şi să se alăture echipei pe care împreună o construim. Iar cei care au fost fluieraţi de o sală întreagă şi vor să fie în faţă mereu cred că ar trebui să îşi facă o autoevaluare şi să îi lase, de exemplu, şi pe aceşti tineri să facă politică”, a m ai scris Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a fost huiduit la congresul PSD când dorea să ţină un discurs, el a urcat pe scenă, iar în momentul când a văzut că fluierăturile nu încetează, a renunţat să mai vorbească şi a revenit în sală.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.