Fostul șef al Poliției Rutiere, prins de radar cu aproape 130 de km/oră

Share:

Colonelul în rezervă Lucian Diniţă a fost numit în 2019 consilier al ministrului de Interne, Carmen Dan. Fostul șef al poliției rutiere se va ocupa de domeniul ordinii publice, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne.

Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere, în prezent consilier al șefei Internelor, Carmen Dan, a fost prins de radar cu 129 de km/oră și a fost penalizat.

„A fost pe Autostrada A1, la intrare in Bucuresti. (aveam) 129 în zonă de restricție 80. Eram intr-o discutie cu mama si sotia si am uitat de indicatoare. Am primit 6 puncte de penalizare si avertisment. Eu nu am fost oprit la momentul respectiv, mi s-a trimis citatie acasa sa zic cine a condus masina si am recunoscut”, a zis Diniță marți.

Lucian Diniţă a lucrat timp de 25 de ani în Poliţia Română, iar în perioada 2009 – 2014 a condus Direcţia de Poliţie Rutieră.

În 2016, Diniţă s-a pensionat, după ce a fost acuzat de DNA de trafic de influenţă. A fost acuzat că ar fi primit de la un om de afaceri un miel, doi curcani şi 5 kilograme de păstrăv.

La începutul acestui an, Lucian Diniță a fost achitat definitiv.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.