Tatăl adoptiv al micuței Sorina a plecat în SUA

Bărbatul care a adoptat-o pe Sorina a plecat în Statele Unite ale Americii în această dimineață, potrivit România TV. Gabriel Săcărin a plecat alături de fiul său, iar soția sa a rămas în țară cu Sorina. Plecarea vine după ce acesta a fost audiat miercuri ore bune la Secția de Investigare a magistraților. 

Dosarul prin care procurorul general interimar solicita interzicerea părăsirii ţării de către Sorina, fetiţa adoptată de o familie de români din SUA şi preluată cu forţa de la asistentul maternal, va ajunge joi la Tribunalul Olt, acolo unde a fost strămutat.

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA.

Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă „mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentru a fi preluată de părinţii adoptivi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.