Gigi Becali reacționează după ce FCSB pierde palmaresul Stelei

0

CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB. Tribunalul București a decis că palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA. Gigi Becali a declarat că hotărârea instanței afectează doar coeficientul UEFA al FCSB.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Echipa lui Gigi Becali nu deține decât palmaresul din ultimii 16 ani: 5 titluri de campioană, 2 Cupe ale României, 2 Supercupe, 2 Cupe ale Ligii.

CSA Steaua rămâne cu Supercupa Europei și Cupa Campionilor Europeni, dar și cu 21 de titluri de campioană, 20 de Cupe ale României și 4 Supercupe ale României.

„Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez și eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I și după aceea face clasa a II-a și tot așa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva.

Pe de o parte râd, pe altă parte plâng pentru că așa ceva se întâmplă în România, în țara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă și la Curtea de Apel se menține decizia, înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Înseamnă că tot globul este idiot și doar judecătorul este deștept.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.