Miniștrii, sub lupa evaluării lui Dăncilă. Oamenii lui Dragnea, pe „lista neagră”!

0

Se face curăţenie la Palatul Victoria. Viorica Dăncilă face primii paşi pentru remanierea Guvernului. De azi începe evaluarea fiecărui minister în parte. Premierul nu exclude o restructurare şi analizează posibilitatea reducerii numărului de ministere. Pe ”lista neagră” se află oamenii lui Liviu Dragnea. Deşi scaunul său se clatină, ministrul Agriculturii, nici nu vrea să audă de plecarea din Executiv. Daea spune că ”nu pierde nicio clipă” şi că ”se uită ceas de ceas în programul de guvernare”.

Premierul Dăncilă verifică dacă miniştrii au atins obiectivele din programul de guvernare şi dacă au comunicat bine. Potrivit unor surse pe „lista neagră” a premierului s-ar afla deja oamenii care i-au fost apropiaţi lui Liviu Dragnea. Printre aceştia se numără ministrul de Interne, Carmen Dan, dar şi ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Petre Daea nici nu vrea să audă. Nu se uită la programele televiziunilor. Este interesat doar de programul de guvernare.

„Datoria mea este să îmi fac treaba pe baza programului de guvernare (…) pe care îl urmăresc zi de zi şi ceas de ceas. Nu pierd nicio o clipă, nici măcar nu mă uit la televizor să văd pe ce listă sunt, mă uit tot timpul pe Programul de Guvernare”, a declarat Petre Daea.

Social-democraţii vorbesc şi despre o posibilă remaniere a remanierea ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, precum şi a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Se clatină şi scaunul ministrului Economiei, Niculae Bădălău.

Tensiuni au existat şi între Viorica Dăncilă şi ministrul Justiţiei, Ana Birchall. Mărul discordiei a fost activitea Secţiei Speciale pentru investigarea magistraţilor.

Viorica Dăncilă nu exclude scenariul restructurării Guvernului.

”Putem să luăm în calcul şi o restructurare. Eu când vorbesc despre restructurare vorbesc despre o schimbare a numărului de ministere, fundamentata, din care să avem mai multă eficienta”, a spus Dăncilă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.