Gică Popescu îl contrazice pe Mircea Lucescu

0

Gică Popescu l-a contrazis violent  pe Mircea Lucescu, după ce acesta din urmă anunțase, la finalul Supercupei României, că Ianis Hagi nu este un jucător potrivit pentru campionatul Rusiei, acolo unde e dorit de Spartak Moscova.

Gică Popescu l-a contrazis pe Mircea Lucescu, antrenorul care anunțase, la finalul Supercupei României, că Ianis Hagi nu este un jucător potrivit pentru campionatul Rusiei, acolo unde e dorit de Spartak Moscova.

„O declarație răutăcioasă. Nu îl cunoaște pe Ianis, nu știe cum se antrenează Ianis, nu știe ce potențial are. Cred că s-a pripit când a făcut o astfel de declarație. Dânsul este un antrenor care a propus atâția jucători tineri și a avut un curaj incredibil să promoveze jucători. Deci nu cred că dânsul gândește ceea ce a spus”, a spus Gică Popescu.

„Pentru Ianis am venit, voiam să-l văd și pe el. Nu știu unde pleacă Ianis, vorbiți cu tatăl lui. În niciun caz nu-l văd în Rusia. Nu e pentru Rusia, e foarte greu acolo”, a spus Mircea Lucescu la finalul Supercupei României.

Gică Popescu a specificat și faptul că Spartak Moscova și Barcelona sunt două dintre cluburile care au insistat pentru transferul lui Ianis Hagi, în această vară: „Ieri m-am întâlnit cu Gică și cu Ianis și am hotărât să luăm în calcul oferta cea mai bună la momentul potrivit, s-ar putea întâmpla săptămâna asta, s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare. Este real interesul celor de la Spartak. Există interes din partea Barcelonei, au existat discuții, dar proiectul pe care îl propune Barcelona nu e de interes pentru noi, pentru că l-ar împrumuta pe Ianis. Ianis a ajuns la un nivel valoric important, din moment ce se interesează atât de multe echipe valoroase”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.