Maria Grapini este vicepreședintele Comisiei pentru Piață Internă și Protecția Consumatorilor din PE!

0

După un mandat precedent activ, într-una dintre Comisiile din care a făcut parte, Comisia IMCO (Comisia pentru Piață Internă și Protecția Consumatorilor), europarlamentarul Maria Grapini își continuă misiunea de apărare a drepturilor consumatorilor, în cadrul aceleiași Comisii din Parlamentul European, și în următorii cinci ani.

Mai mult decât atât, de miercuri, 10 iulie, europarlamentarul Grapini deține și o funcție importantă în IMCO, odată cu alegerea sa drept vicepreședinte al Comisiei.

“Sunt onorată de această alegere, le mulțumesc europarlamentarilor, colegi de Comisie, care m-au votat! Mă bucur că voi putea reprezenta, și în acest nou mandat, interesele IMM-urilor, ale producătorilor, ale economiilor statelor membre,  dar mai ales ale consumatorilor! M-am luptat pentru tratament corect, pentru renunțarea la diferențe de abordare politică și economică Est-Vest, pentru eliminarea calității duble a produselor, asta voi face și pe viitor. IMM-urile, oriunde s-ar afla, au nevoie de sprijin concertat pentru a se putea dezvolta, consumatorii se bazează pe noi pentru că le-am garantat respectarea drepturilor, într-o Europă unită și justă!”, a transmis, de la Bruxelles, europarlamentarul Maria Grapini.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.