Carmen Dan îl va vizita pe Dragnea la penitenciar

0

Ministrul demisionar de la Interne Carmen Dan a venit marți la sediul instituției, fiind ultima zi în fruntea acestei instituții. Ea a spus că a venit cu gânduri „bune și pașnice” şi a anunţat că îl va vizita pe Liviu Dragnea la penitenciar după încheierea mandatului.

Carmen Dan anunță că după încheierea mandatului la MAI va merge în vizită la Liviu Dragnea. „Da, voi avea mai mult timp liber”, a declarat Carmen Dan când a fost întrebată de jurnaliști dacă îl va vizita pe Dragnea.

Carmen Dan vrea să dea premii angajaților din zona operativă. „Astăzi voi mai premia colegi din MAI, care s-au distins pentru merite deosebite în zona operativă. Este o zi specială, pentru că astăzi MAI împlinește 157 de ani. Voi fi la birou astăzi toată ziua pentru cei care vor să își ia rămas – bun de la mine. (…) Vreau să le transmit angajaților acestui minister multă sănătate și multă putere de muncă”, a declarat Carmen Dan.

Conflict mocnit între Viorica Dăncilă și Carmen Dan. Fostul ministru de Interne insistă și susține că ea a demisionat, nu premierul i-a cerut demisia. Dăncilă susține exact contrariul și arată că ea i-a cerut să-și depună mandatul.

„Nu comentez în niciun fel declarațiile premierului Dăncilă, am întrebat doar dacă această decizie se bazează pe evaluarea efectuată în ministere. Nu mi-a cerut demisia. Mi-a spus că din cele 8 ministere care au fost evaluate, Carmen Dan trebuie să plece. Așa cum știți, am evitat mereu să discut teme politice pe scările MAI, nici de data aceasta nu voi face acest lucru. „, a spus Carmen Dan.

„Sunt lucruri importante pe care le putem face și astăzi. Așa cum am anunțat demisia mea a fost trimisă la cabinetul primului ministru. Până se va publica în Monitorul Oficial, îmi exercit în continuare responsabilitățile de ministru și de exemplu astăzi vom pune în transparență decizională un proiect legislativ extrem de important pentru noi la care colegi din minister au lucrat mai bine de șase luni. Vorbim de proiectul legislativ privind folosirea brățărilor electronice. (…) Îmi exprim speranța din toamnă să-l votăm în Parlament. În plus, sunt proiecte importante care au fost începute (…) voi vorbi cu succesorul meu pentru a putea fi continuate”, a spus Carmen Dan, la sediul MAI.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.