Postolachi, gol fabulos pentru PSG

0

Virgiliu Postolachi, atacantul român în vârstă de 19 ani al lui PSG, a marcat un supergol în meciul amical de marţi seară cu Dinamo Dresda.

Virgiliu Postolachi s-a demarcat perfect de lângă un fundaș advers, a profitat de ieșirea portarului și a deviat cu călcâiul în plasă o pasă a lui Kylian Mbappe, pentru golul de 5-0. În cele din urmă, PSG s-a impus cu 6-1.

Virgiliu Postolachi, în vârstă de 19 ani, este un atacant născut la Edineț, în Republica Moldova, însă a crescut în Franța. Este legitimat la PSG, acolo unde a fost promovat de la grupa U17 la cea U19, iar acum ar putea fi inclus în lotul primei echipe de antrenorul Thomas Tuchel.

La finalul anului trecut, Postolachi a făcut obiectul unei dispute între Federația Română de Fotbal și cea din Republica Moldova în ceea ce privește țara pentru care ar urma să evolueze tânărul atacant. În cele din urmă, Virgiliu Postolachi a spus că nu ia în calcul niciun moment să evolueze pentru naţionala Moldovei și vrea cu orice preţ să îmbrace tricoul reprezentativei României. A devenit cetățean român cu acte în regulă, dar nu poate fi folosit la loturile naționale de juniori ale României.

„Cu Postolachi suntem la mâna legii. Sigur, acum e român, dar din punct de vedere al regulilor internaționale, nu este. Nu știu… Trebuie reglate niște treburi”, a spus Mihai Stoichiță, dtrector tehnic al FRF.

Virgil Postolachi, sub contract cu PSG până în 2021, a refuzat până acum să evolueze pentru Moldova și Franța, pentru că și-a manifestat intenția de a juca pentru România.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.