Schimb dur de replici între Rareș Bogdan și Dan Barna

0

Dan Barna a declarat, referitor la atacurile la adresa sa venite din partea lui Rareş Bogdan, că astfel acțiuni înseamnă că în mod clar contezi şi că nu treci neobservat.

În momentul în care şi se întâmplă sau încasezi genul acesta de atacuri înseamnă că în mod clar şi precis contezi. Înseamnă că într-adevăr poziţia ta, poziţia USR-PLUS, poziţia mea de potenţial candidat al Alianţei USR-PLUS, vom vedea ce vom decide, este un lucru care nu trece neobservat. Când toată lumea te simpatizează şi te mângâie aşa pe umăr, înseamnă că nu reprezinţi nimic. Aceste atacuri sunt fireşti, suntem într-o luptă politică normală. Cred că toată lumea de la Congres şi din România a înţeles mesajul cu Star Trek generaţia următoare. Nu cred că există populaţie activă care să nu fi înţeles”, a afirmat Dan Barna, miercuri, la Realitatea TV.

Preşedintele USR a adăugat că Rareş Bogdan se poate lăuda cu o cultură cinematografică în zona filmelor clasic conservatoare, însă Alianţa USR-PLUS oferă o viziune de viitor, a următoarei generaţii politice.

„Faptul că domnul Rareş Bogdan a prezentat cultura cinematografică pe care o dispune în zona filmelor clasic conservatoare naţionale din România e un lucru foarte frumos de laudă a dânsului. Nu văd nicio problemă. Eu cred foarte mult că ceea ce propune Alianţa USR-PLUS e o viziune de viitor, e o viziune de generaţie următoare în politică. După 30 de ani de la Revoluţie România e într-un loc în care nu poate să mai rămână. Fie ne întoarcem spre Europa cu toată viteza, fie pornim spre o Românie digitală care acceptă că tehnologia vine peste noi, o Românie din care tinerii nu îşi mai doresc să plece”, a conchis Barna.

Reacţia vine după ce europarlamentarul PNL Rareş Bogdan l-a sfătuit pe Dan Barna, ales sâmbătă în Congres, prezidenţiabilul USR, să introducă în discurs referinţe şi la filmele „Dacii” sau „Mihai Viteazul”, pentru ca mesajul său să ajungă la măcar 40% din populaţie, să nu se rezume doar la „Matrix”, „Star Trek” şi „Game of Thrones”.

Liberalul a mai afirmat că, indiferent cineva va fi prezidenţiabilul Alianţei USR-PLUS, ar trebui să îşi vadă lungul nasului şi să nu încerce sară multe trepte, fiindcă îşi va rupe picioarele.

Dan Barna a evocat, sâmbătă la Congresul USR, scena din filmul „Matrix” în care personajul principal avea de ales între a lua pastila roşie sau albastră.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.