Pleșoianu și Ștefănescu, noi atacuri la adresa lui Dăncilă

Liviu Pleșoianu o critică pe Viorica Dăncilă pentru ”cenzura” pe care o regăsește de o vreme în partid.

Liviu Pleșoianu, deputat PSD interesat de o candidatură la alegerile prezidențiale, o critică pe șefa partidului – Viorica Dăncilă, reproșându-i faptul că nu-l mai lasă să vorbească liber.

„Când te temi de VOCEA OMULUI LIBER, atunci te răzgândești și te adăpostești… Ultra-democrata doamnă Dăncilă spunea pe 14 iunie că vom face congres pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, congres unde candidații vor VORBI și își vor expune propria platformă. …Între timp, am VORBIT la celălalt congres, cel din 29 iunie. Iar deranjul a fost atât de mare, încât s-a luat hotărârea să nu mai VORBESC deloc. Ca atare, nu mai vin candidații, la Congres, să VORBEASCĂ LIBER, să CONVINGĂ, să-i audă toată România și să fie VOTAȚI, ci „se decide candidatul în CEX”.

Super-democrație! Cât de FRICĂ vă e de un OM LIBER, care VORBEȘTE LIBER… Asta spune totul despre voi. Dar veți afla în câteva luni părerea românilor despre ce faceți acum. Eu voi candida pentru OAMENII LIBERI din această țară! În rest, inflație de politruci…

Mai mult, Pleșoianu dă ca eemplu o declarație a premierului. Viorica Dăncilă, 14 iunie 2019: „Cred că pentru candidatul la prezidenţiale trebuie să avem un congres separat, un congres în care să ne raportăm numai la alegerile prezidenţiale, în care candidaţii să vină cu propria lor platformă pentru a câştiga alegerile prezidenţiale”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de Liviu Pleșoianu.

Codrin Ștefănescu comentează cu sarcasm retragerea lui Fifor și Teodorovici din cursa pentru prezidențiale. Acesta se întreabă ironic: ,,Mănăstire într-un picior, ghici cine rāmâne in cursā?

,,Fifor si Teodorovici au renuntat la candidatura pentru prezidentiale! Ca sā fie bine si sā nu se supere unii si altii. Cā atunci e de rāu. Pleșoianu și Firea nu sunt bāgați in seamā. Cicā sunt obraznici si aduc prejudicii grave de imagine. Serban tocmai a fost mazilit definitiv. Olguta e scârbitā de tot si sentimentul e impārtāsit de multi. Mānāstire intr-un picior, ghici cine rāmâne in cursā? Doar Pieleanu stie, dar tace cotropit de greutatea rolului sāu fundamental…”, comentează, pe Facebook, fostul secretar general al PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.