Alexandru Cumpănașu ia în calcul versiunea potrivit căreia Alexandra ar putea fi în viață

0

Alexandru Cumpănașu, a cărei nepoată ar fi fost răpită, violată și ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a scos de pe Facebook înregistrările audio cu discuţia dintre Alexandra şi operatorii de la 112.

„Am avut de partea noastră Consiliul Național al Audiovizualului, care le-a transmis celor din media audio-tv să nu le dea.

Aceste fișiere video au fost date, exclusiv, dacă au fost date, de către STS, în mod ilegal. După sesizarea CNA, am zis că am un motiv să le scot”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Mai mult, unchiul fetei crede că Alexandra e încă în viață. pe de altă parte, Alexandru Cumpănașu a declarat că Gheorghe Dincă a recunoscut crimele într -o discuție informală. „Apoi avocatul lui a ieșit și a spus tuturor că a recunoscut. Abia la două, trei ore, a semnat acordul de recunoaștere”, a mai spus Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu a dezmințit, la România TV, zvonurile conform cărora ADN-ul fetei ar fi fost găsit în cenușa din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.

„Circulă foarte multe informații în spațiul public, foarte multă informație și din păcate nu toate sunt provin din surse verificate. Spre exemplu a apărut o informație potrivit căreia în cenușa din butoi a fost identificat ADN-ul Alexandrei. Am pus mâna pe telefon și am scris cu singurul om care poate cunoaște această informație și acesta mi-a spus că nu este adevărat. O asemenea analiză este una de durată, nu poate fi făcută atât de repede. În orice caz, eu o consider pe Alexandra în viață, refuz să cred că a murit. Până când voi primi dovada indubitabilă că Alexandra a murit, eu voi fi convins că nepoata mea trăiește”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Președintele CNMR s-a arătat totodată revoltat de modul în care funcționarii de la STS și polițiștii au gestionat acest caz încă de la început: „vă fac aici o promisiune, că atâta timp cât voi mai avea zile, mă voi îngriji ca nemernicii ăștia vor plăti cu ani grei de pușcărie. Și ei știu că nu glumesc. La ora asta, nemernicii aștia din sistem umblă să-și acopere urmele”, a mai adăugat Alexandru Cumpănașu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.