Status Quo își anulează concertul, din 26 august, de la Arenele Romane

0

Concertul pe care trupa britanică Status Quo îl avea programat pe 26 august la Bucureşti a fost anulat, iar banii plătiţi pentru bilete vor fi returnaţi integral, au anunţat organizatorii.

„Trupa a decis să îşi modifice programul de turneu, aşa că, din păcate, nu vor mai putea ajunge la Bucureşti. Sumele plătite de fani pe bilete vor fi returnate integral în cel mai scurt timp”, se arată într-un mesaj publicat de Metalhead şi BestMusic pe Facebook .

Pentru biletele cumpărate cu plata prin card, rambursarea sumei va fi efectuată automat în contul din care s-a făcut plata iniţială în termen de maxim 14 zile lucrătoare. Pentru biletele achiziţionate cu plata prin Orange sau Vodafone, rambursarea sumei va fi făcută din contul operatorului de telefonie prin ajustarea facturii lunare. Pentru cele achiziţionate cu plata ramburs (livrare prin curier) sau din punctele fizice a fost trimisă o informare prin e-mail pentru detalii.

Status Quo, care a mai concertat la Bucureşti în 2012, urma să cânte la Arenele Romane. Pentru deschidere au fost anunţaţi Trupa Compact şi Cristi Minculescu, Valter & Boro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.