Mega Image inaugurează #MegaStreetFood, un nou spațiu concept în magazinul din Barbu Văcărescu

0

Mega Image continuă să exploreze noi teritorii în retail-ul modern și inaugurează un nou spațiu concept #MegaStreetFood, care aduce preparate gustoase de street food, pregătite pe loc din ingrediente proaspete, într-un loc neașteptat: un concept store. Astfel, spațiul din concept store Barbu Văcărescu a fost transformat pentru a integra noul #MegaStreetFood, care reunește patru restaurante cu specific internațional și rețete renumite pentru street food, pregătite rapid chiar în fața clienților – La Finca by Alioli, SteakAway, Za German și Pane & Pomodoro.

Noul concept #MegaStreetFood a fost creat pornind de la tendințele din retail-ul internațional, prin care spațiul magazinelor este reinventat pentru a oferi noi experiențe, în care clientii își pot face cumpărăturile, dar, în același timp, pot servi preparate gustoase în același loc. Mai mult, popularitatea restaurantelor de tip street food, atât în orașe, cât și la festivaluri, a influențat specificul noului concept.

#MegaStreetFood aduce o atmosferă de festival prin design-ul spațiului, prin mobilier și branding, dar mai ales prin aromele specifice de la fiecare restaurant, în care mâncarea bună este pregătită în fața clienților. Situat într-o zonă activă din oraș, atât rezidențială, cât și de business, #MegaStreetFood este destinația oamenilor cu un stil de viață alert, care au nevoie de soluții rapide, dar și gustoase atunci când vine vorba despre mesele din timpul zilei.

Să încerci o nouă experiență la cumpărături într-un concept store reinventat. Să vii la cumpărături și să iei masa la un restaurant cu preparate de tip street food. Să fii în timpul programului de lucru, dar să te bucuri de o alternativă unică pentru masa de prânz cu colegii, într-o atmosferă relaxată. Sau pur și simplu să încerci în orice zi arome și rețete delicioase într-un singur spațiu concept, care aduce în mijlocul orașului spiritul liber de festival. Despre toate acestea, dar și multe alte experiențe unice este noul #MegaStreetFood. Și, mai ales, este despre noi, Mega Image, și modul în care inovăm pentru a ne menține în topul retail-ului modern, spune Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare și Sustenabilitate Mega Image.

Mega Image Barbu Văcărescu concept store a fost transformat pentru a integra cât mai bine #MegaStreetFood, dar și pentru a veni în întâmpinarea clienților din zonă cu soluții variate pentru mâncarea to-go, gata preparată. Astfel, zonele de produse proaspete și ready-meal au fost extinse, iar în centrul magazinului a fost organizat spațiul pentru #MegaStreetFood.

Mai mult, pentru că niciun festival de street food nu este complet fără bere, în magazin a fost amenajat un spațiu inedit, Depozitul de Bere, aflat în proximitatea zonei #MegaStreetFood, în care se regăsesc peste 170 de sortimente de bere, atât locale, cât și internaționale.

Fiecare vizită la #MegaStreetFood este o incursiune în meniuri cu delicatese culinare oferite de cele patru branduri renumite pentru rețete de street food:

  • STEAKAWAY, care aduce preparate de tip grilled, de la burgeri suculenți sau sandvișuri cu pastrami, la coaste de vițel, toate pregătite cu carne premium de origine din Noua Zeelandă și America de Sud.
  • ZA GERMAN, cu mâncare specific nemțească și deja celebrii Currywurst, Bratwurst sau Kaiserkrainer, care cuceresc rapid prin asocierea inedită de arome.
  • LA FINCA BY ALIOLI, cu un meniu variat cu specific spaniol, de la paella tradițională cu fructe de mare sau burgeri cu pește la sandvișuri cu calamari, toate preparate cu ingrediente de calitate din Spania.
  • PANE & POMODORO, cu pizza și paste autentice din Regiunea Campania, pregătite de meșteri pizzaioli din Napoli.

Clienții pot servi preparatele alese fie în interior, în zona special amenajată de la corner, fie pe terasa exterioară din concept store Mega Image Barbu Văcărescu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.