Haine pătate cu sânge, descoperite în casa criminalului Gheorghe Dincă

0

Anchetatorii au descoperit noi haine pătate cu sânge, printre care și cămașa purtată de criminal în ziua în care uciderii Alexandrei, potrivit Romania TV. Duminică percheziţiile la locuinţa lui Gheorghe Dincă au fost oprite, dar anchetatorii se vor întoarce săptămâna viitoare la Caracal pentru a continua cercetările. 

Percheziţiile la locuinţa lui Gheorghe Dincă de la Caracal vor continua în perioada următoare, a anunţat, sâmbătă, Biroul Informare şi Relaţii Publice al DIICOT.

Conform aceleiaşi surse, procurorii au percheziţionat locuinţa şi în cursul zilei de sâmbătă şi au audiat mai mulţi martori.

„Astăzi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi, totodată, s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare”, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Sâmbătă, Alexandru Cumpănasu a dezvăluit că Gheorghe Dincă ar fi acoperit de patru persoane extrem de influente din Olt. El sustine că asasinul avea relatii apropiate cu un politician, o judecătoare, un procuror si un fost sef din Poliţia Caracal. Unchiul Alexandrei a amenintat că va dezvălui identitatea acestora, dacă anchetatorii vor refuza în continuare să-i audieze pe cei trei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.