Comedia neagră „Legea lui Arthur” se va lansa în această seară la TNT

0

TNT lansează în această seară un nou serial original, „Legea lui Arthur” (Arthurs Gesetz), o comedie neagră.

Șomerul Arthur Ahnepol, rol interpretat de Jan Josef Liefers, unul dintre cei mai cunoscuți actori din Germania, trăiește o viață sumbră. Aflat într-o căsnicie nefericită și plictisit de viață, pune la cale un plan morbid: vrea să își ucidă soția. Cu banii de la asigurarea de viață, nu ar trebui să mai existe niciun obstacol pentru un nou început. Dar o lege nescrisă domină viața nefericitului: fiecare problemă rezolvată de Arthur are un efect mult mai sumbru și așa se vede captiv într-o avalanșă de evenimente dezastruoase.

Legea lui Arthur este o producţie originală TNT Germania și good friends Filmproduktions GmbH.

Martina Gedeck și Nora Tschirner joacă alături de Jan Josef Liefers în rolurile principale. Din distribuție mai fac parte Ronald Kukulies, Cristina do Rego și Robert Gallinowski. Regizorul serialului este Christian Zübert, care a fost premiat de mai multe ori atât ca autor, cât și ca regizor (Premiul Grimme la categoria „Cel mai bun regizor”). Producătorii executivi sunt Moritz von der Groeben și Nataly Kudiabor din partea good friends și Anke Greifeneder alături de Hannes Heyelmann, din partea TNT.

Serialul poate fi urmărit în fiecare luni, de la ora 21.00, la TNT

Despre TNT

TNT este un canal de televiziune care difuzează filme de calitate şi seriale exclusive, originale. În plus, TNT oferă o selecție de filme apreciate de către regizori de top de la Warner Bros. si de la alte studiouri de la Hollywood, garantând o experiență variată și surprinzătoare de divertisment pe tot parcursul zilei. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie WarnerMedia, LLC.

Website: www.tnt-tv.ro
YouTube: www.youtube.com/c/TNTRomaniaTV

Facebook: www.facebook.com/TNTDrama

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.