Scandal uriaș la antrenamentul de luni al FCSB. Fotbaliștii, la un pas de bătaie!

0

Tensiunea la FCSB a atins cote maxime după al patrulea eșec consecutiv în Liga 1, 1-2 cu Poli Iași. Jucătorii au fost aproape de bătaie la antrenamentul de luni, potrivit Prosport.

Mihai Pintilii (34 de ani), căpitanul celor de la FCSB, le-a reproșat coechipierilor prestațiile slabe din startul sezonului. Potrivit sursei citate, „veteranul” a ridicat tonul la colegii săi și le-ar fi zis: „Băi, ați venit la Steaua să jucați fotbal!”.

Nu toți colegii au fost însă de acord cu criticile aduse de mijlocaș. În discuția aprinsă, pe lângă Pintilii, cei mai vocali au fost Harlem Gnohere, Adi Popa și Valentin Crețu. Mai mult, antrenorul cu portarii, cel care este responsabil de pregătirea lui Andrei Vlad, s-a implicat la rându-i în bătaia care a fost cu greu stopată de restul staff-ului. Conflictul a fost confirmat de către Narcis Răducan, noul manager sportiv al vicecampioanei, care a dezvăluit, de asemenea, că au fost luate deja măsuri.

„E adevărat că s-au încins puţin spiritele, ceea ce nu e o noutate în intimitatea echipelor de fotbal. Totuşi, conflictul nu a luat deloc amploare. De altfel, începând de azi am activat un nou Regulament de Ordine Interioară pentru care vom avea toleranţă zero”, a spus Narcis Răducan, pentru sursa citată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.