Decizie șoc: Țucudean se retrage, din fotbal, la doar 28 de ani!

0

George Ţucudean, 28 de ani, i-a anunțat pe şefii lui CFR Cluj că vrea să se retragă de la fotbal, din cauza problemelor medicale, cel puţin până la finalul anului 2019.

Bogdan Mara, directorul sportiv al lui CFR Cluj, a spus ca informatiile prezentate de Gazeta Sporturilor nu sunt adevarate si ca george Tucudean va continua sa joace pentru campioana Romaniei. „Tucudean este in lot pentru meciul de maine”, a spus Bogdan Mara.

George Țucudean s-ar fi confesat colegilor că nu se simte încă sigur pe sine după operația la inimă și ar fi discutat cu conducerea clubului să primească o pauză totală până la finalul anului, luând în calcul chiar retragerea din carieră, scrie GSP.

Problemele cardiace ale atacantului nu sunt încă definitiv o poveste legată de trecut, iar subiectul pare să reintre în actualitate. Surse GSP susțin că, după cele 45 de minute jucate cu Slavia Praga, fotbalistul s-ar fi confesat colegilor că nu se simte încă în apele sale după operația suferită la Viena și ar vrea să ia o pauză.

„A cerut o pauză totală până la sfârșitul anului pentru a se pune complet pe picioare, a vedea exact cum vor mai arăta viitoarele analize, iar apoi să ia o decizie, poate inclusiv de a renunța la carieră spre a nu-și periclita viața până la urmă”, arată apropiați ai fotbalistului.

George Ţucudean neagă deocamdată scenariul discutat în culise, dar, în urmă cu circa trei luni, admitea că ia în calcul retragerea: „Cred că toți jucătorii care au asemenea probleme se gândesc să se lase. Da, mă gândesc, normal. Încă mai am teamă. Sunt om. Și Khedira a jucat la Real Madrid, acum e la Juve, și nu i-a zis nimeni că a avut asta, s-a descoperit așa, întâmplător. Normal că te sperii, psihic te termină! Și-acum am frică, aș minți să spun că n-am frică. Trebuie să mă gândesc bine și să iau o decizie”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.