Tăriceanu nu crede că Guvernul Dăncilă va rezista mai mult de două săptămâni

Share:

Călin Popescu Tăriceanu a declarat după ce ALDE a decis să iasă marți de la guvernare, că actualul guvern condus de Viorica Dăncilă nu va rezista mai mult de două săptămâni. Tăriceanu a mai afirmat că vede decizia Ramonei Mănescu de a rămâne în Guvern o vede ca pe o greşeală politică.

„Cred că e o greşeală politică pe care o face Ramona Mănescu, pentru că a mai fi ministru într-un guvern care se pregăteşte să plece, PNL a anunţat că depune moţiune de cenzură, nu ştiu cum se mai poate salva Guvernul. Cred că pentru doamna ministru e important să mai fie ministru două săptămâni. Noi trecem în opoziţie, ca atare sigur că o moţiune de cenzură o vom vota”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Ramona Mănescu a afirmat că va rămâne ministru de Externe, chiar dacă ALDE a decis să iasă de la guvernare şi să retragă toţi miniştri partidului din Cabinetul Dăncilă. Ea a adăugat că se aşteaptă să fie exclusă din ALDE, precizând că nu va intra în PSD.

Ministrul de Externe a adăugat că este convinsă că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu îşi va respecta afirmaţia potrivit căreia îi va exclude din partid pe miniştri care rămân în Guvern.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.