Teodorovici îi ironizează pe liderii ALDE după ieșirea de la guvernare

0

Eugen Teodorovici îi compară pe liderii ALDE cu omul leneș din povestea lui Ion Creangă. 

Ministrul de Finanţe a criticat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, anunţul făcut de Călin Popescu Tăriceanu privind retragerea formaţiunii sale de la guvernare.

Teodorovici scrie că ”Da’ muieți-s posmagii? Pare că unii s-au lăsat inspirați de povestea lui Creangă cu omul cel leneș și o aduc în politica din zilele noastre prin personajul ALDE. Că de, cât muieți-s posmagii la putere, stau acolo cu plăcere….cât muieți-s în opoziție, de grabă schimb macazul și repede sar pârleazul. Iar acum, spre final de an electoral, ce să vezi? Mai toate partidele, cu mic cu mare, fug de putere și de guvernare ca dracul de tămâie și aleg bucuroase calea neprihănitei opoziții dătătoare de speranțe la voturi multe. Alde Iohannis, alde Barna, alde Ponta și alții, bucuroși de oaspeți?” spune preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici.

După amenințări la adresa social-democraților și negocieri cu PRO România, ALDE a decis ieșirea de la guvernare și formarea unei alianțe electorale cu partidul lui Victor Ponta. Și nu au fost singurele decizii care răstoarnă scena politică! Tăriceanu renunță și la candidatura la prezidențiale și la funcția de președinte al Senatului. ALDE și PRO România îl susțin pe actorul Mircea Diaconu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.