Rețeaua Penny Market se extinde cu încă două unități și ajunge la 244 de magazine

Rețeaua de magazine PENNY Market se extinde cu două unităti în localitățile Măcin și Vicovu de Sus. Astfel, rețeaua ajunge la 244 de spații deschise în România.

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.

Seria deschiderilor din luna august continuă cu:

  • Penny Market Vicovu de Sus (județul Suceava), aflat pe Str. Calea Cernăuți, nr. 211 H, cu o echipă de 14 de angajați, o suprafată de vânzare de aproximativ 888 m2, 58 de locuri de parcare și patru case de marcat. Magazinul este deschis de luni pană sambătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică între 08:00 – 20:00.
  • Penny Market Măcin (județul Tulcea), pe stradă Brăilei, nr. 2A. Cei 16 angajați își asteaptă clienții de luni până sambătă în intervalul 07:30 – 22:00 și duminică în intervalul 08:00 – 20:00 în magazinul cu o suprafață de vânzare de 817 m2, 79 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități, și patru case de marcat.

Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România.

Pentru mai multe informații despre promoțiile valabile în noile magazine, se poate accesa website-ul oficial la adresele:

 Despre PENNY Market

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 244 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.