Incendiu cumplit, în zona Pipera din Capitală

0

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în Capitală, în zona Pipera. Locuitorii din zonă au fost avertizaţi prin sistemul de urgenţă RO-Alert.

O hală industrială, de aproximativ 10.000 de mp, aflată în nordul Capitalei a fost cuprinsă de flăcări în întregime, în zonă fiind degajări mari de fum, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Potrivit sursei citate, hala, care în prezent arde în întregime, este situată pe strada Biharia din sectorul 1. Pompierii au ajuns la fața locului, iar sute de oameni sunt evacuați din clădirile din zonă. Au fost trimise 26 autospeciale, care în acest moment intervin pentru a limita propagarea incendiului. De asemenea, la faţa locului sunt echipaje SMURD, ambulanţe şi echipaje de descarcerare.

În zonă sunt atât depozite, cât şi clădiri de birouri, mai multe societăţi comerciale.

Locuitorii aflaţi în apropierea incendiului au fost avertizaţi prin sistemul de urgenţă RO-Alert să evacueze zona şi să permită accesul forţelor de intervenţie.

„Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie”, se precizează în mesaj.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.