Meleșcanu îl critică dur pe Tăriceanu

0

Teodor Meleșcanu l-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că partidul nu a fost consultat în ceea ce privește susținerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

Teodor Meleșcanu a povestit într-o emisiune la Digi24 cum „s-a ajuns” la sprijinirea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

„E o întrebare excelentă, pentru că nimeni nu știe cum s-a ajuns și nimeni nu a discutat în forurile partidului despre această temă. Sunt vicepreședinte al ALDE și am aflat întâmplător, într-o discuție care nu îmi era destinată mie și am făcut ochii foarte mari. Atunci am aflat de această decizie. Sigur, ulterior ea a fost ratificată, pentru că lucrurile nu aveau cum să se mai întoarcă înapoi”, a relatat Teodor Meleșcanu.

ALDE a stabilit, marţi, susţinerea lui Ion Popa pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Totodată, partidul a decis că persoanele care acceptă funcţii, fără acordul formaţiunii, să fie excluse din ALDE, vizat fiind Teodor Meleşcanu.

Decizia ALDE vine după ce grupul senatorilor PSD l-a propus pe Teodor Meleşcanu pentru şefia Senatului, după demisia din funcţie a lui Călin Popescu Tăriceanu. Senatul nu a votat, luni, propunerea pentru şefia forului legislativ.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.