Mihai Stoica, dezvăluiri despre motivele plecării de la FCSB

Fostul director sportiv al clubului din Capitală, Mihai Stoica, a plecat de la FCSB din cauza unor probleme în familie, iar în locul său a venit Narcis Răducan.

După ce a plecat de formația roș-albastră, MM a dezvăluit cât de mult și-a dorit să lucreze cu Edi Iordănescu la FCSB. Acesta a dezvăluit că s-a întâlnit cu el fără că Gigi Becali să știe, pentru a-l pregăti: „Cel mai mult mi-am dorit să lucrez cu Edi astă vară! M-am întâlnit cu el fără să ştie Gigi, pentru a-l pregăti. Am sperat. Am fost foarte aproape, speram ca Gigi să se înţeleagă cu Edi” a declarat Mihai Stoica pentru DigiSport.

De asemenea, în afară de Iordănescu Jr., Mihai Stoica a sperat ca Marius Șumudică să vină la FCSB. Acesta credea că există o chimie între el și ”Șumi”: „Am sperat să vină şi Şumudică, chiar dacă avea trecut antistelist! Dar vorbeşti mult cu un om şi realizezi că ai aceleaşi valori cu acea persoană, există o chimie!” a mai spus Mihai Stoica, fostul oficial al FCSB.

Gigi Becali se implică la echipă și ia toate deciziile, însă Mihai Stoica este de părere că patronul FCSB nu este nici primul, dar nici ultimul care face astfel de lucuri: „Gigi face ce nu fac majoritatea patronilor, el e liber, nu se poate abține, spune mereu ce gândeşte. Știm ce făceau și Porumboiu și Marian Iancu, ce făcea Cristi Borcea. Am văzut cu ochii mei contractul lui Toni Conceicao la CFR, unde scria: facem noi echipa! Și atunci despre ce vorbim…” a explicat Mihai Stoica.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.