Primarul Mihai Chirica, declarații șocante

0

Mihai Chirica, primarul Iașiului, a declarat într-un interviu pentru bzi.ro că, în lipsa educației, „o să vină peste noi congolezii, somalezii, sirienii și alte națiuni coborâte din copac mai deunăzi”. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat.

Primarul Mihai Chirica a vorbit despre importanţa investițiilor în educație, aducând următorul argument:

„O să vină peste noi congolezii, somalezii, sirienii și alte națiuni care sunt coborâte din copac mai deunăzi și o să ne cucerească și o să ne devină și șefi. Adică o să ne conducă, pur si simplu o să te trezești la Primăria Municipiului Iași cu un congolez – că mai sunt și de ăștia de naționalitate română, dar se comportă ca niște congolezi – și or să vrea să ne conducă pentru că nu se mai pune accent pe educație”, a precizat Mihai Chirica.

Președintele CNCD, Asztalos Csaba, a anunţat că subiectul va intra în discuția Consiliului. „Autosesizare!”, a scris Asztalos Csaba pe Facebook.

În urmă cu două săptămâni, acelaşi Mihai Chirica declara că fetele tinere din mediul rural s-au dus în străinătate unde au ajuns să se prostitueze, în timp ce băieţii muncesc în Europa „pe te miri ce” şi sunt transformaţi în sclavi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.