Michael Schumacher, transportat în secret la un spital din Paris

Fostul pilot din Formula 1, Michael Schumacher, a fost transportat, luni, la Spitalul Georges Pompidou din Paris, relatează presa franceză.

Conform leparisien.fr, luni, în jurul orei 16:40, ambulanţa care l-a adus pe Michael Schumacher a sosit la Spitalul Georges Pompidou din Paris, fiind adus din Elveţia. Deşi starea de sănătate şi stilul de viaţă a lui Michael Schumacher sunt învăluite în mister, sursa citată a reuşit să afle un indiciu important.

Fostul pilot german a fost internat în secţia de chirurgie cardiovasculară a spitalului din Paris. Aceeaşi sursă susţine că Michael Schumacher beneficiază de un tratament cu celule stem, care au rol antiinflamator.

Michael Schumacher a fost mutat la reşedinţa sa din Elveţia pe 9 septembrie 2014, la aproape 9 luni după teribilul accident de schi suferit în Alpii francezi. Conform Daily Mail, tratamentul lui Michael Schumacher costă în jur de 55.000 de euro, pe săptămână. Toţi cei care lucrează pentru familia Schumacher sunt obligaţi să nu scurgă informaţii în spaţiul public cu privire la starea campionului. Presa din Regat susţine însă că Schumacher ar putea fi mutat la o clinică din Statele Unite, specializată în neurologie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.