Rețeaua de sănătate REGINA MARIA extinde colaborarea cu Druid pentru dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi

0

Rețeaua REGINA MARIA, liderul în calitatea serviciilor medicale din România, decide extinderea colaborării cu Druid pentru implementarea de asistenţi virtuali inteligenţi în divizia de customer care, după impactul pozitiv al asistentului virtual pentru manageri, Ana, lansat în luna aprilie.

Parteneriatul cu Druid a venit pe fondul creşterii complexităţii proceselor interne din REGINA MARIA, în urma extinderii geografice, a achiziţiilor de alți jucători de pe piață şi a creşterii portofoliului de servicii medicale oferite. Numărul mare de tehnologii şi aplicaţii software interne folosite a dus la nevoia celor peste 100 de manageri din REGINA MARIA de a avea o soluţie simplă de comunicare cu sistemele informatice, prin care să răspundă rapid la orice tipuri de solicitări și aprobări de cheltuieli, bugete, contracte, salarizări sau cereri de concedii.

Special pentru furnizorul medical privat, Druid a proiectat asistentul personal Ana, un chatbot inteligent integrat cu cinci sisteme operaţionale, antrenat să preia sarcini, să comunice decizii şi să opereze în sistemele interne într-un mod securizat. Ana este apelată şi răspunde managerilor echipelor medicale, de vânzări şi suport clienţi prin intermediul Microsoft Teams, aplicaţia colaborativă care poate fi accesată direct de pe telefonul mobil. Ana cunoaşte structura organizaţiei, numele, funcţiile şi rolurile oamenilor, înţelege contextul şi dă întotdeauna răspunsuri simple, clare şi inteligente.

“Datorită chatbot-ului, economisim zilnic aproximativ 8 ore de lucru, doar la nivelul echipei de senior management. În plus, această eficientizare le permite tuturor celor 100 de manageri care folosesc asistentul personal Ana să se implice în activităţi cu valoare adăugată mare.”, declară Cosmin Panaete, Business Processes Director, REGINA MARIA.

“Ana învaţă în timp preferinţe, obiceiuri, reguli interne. Va şti când să trimită bugetul pentru analiza săptămânală de cheltuieli. Va şti când să rezerve o sală pentru şedinţa săptămânală de management. Însă Ana nu este un asistent uman obişnuit. Ea nu îşi ia concediu, nu doarme, este disponibilă 24 de ore zilnic. Fiecare asistent virtual născut din Druid are o personalitate proprie care se rafinează în timp.” a completat Liviu Drăgan, CEO Druid.

Druid este singura companie din România specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi dedicaţi proceselor complexe tip Enterprise, şi unul dintre puţinii furnizori la nivel global care acoperă toate tipurile de implementări – cloud, hybrid sau on-premise. Sutele de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii asigură lansarea în producţie în doar câteva săptămâni.

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.druidai.com

Persoana contact:
Daniel Ionescu  |  0747 288 019  |  daniel.ionescu@druidsoft.ro

Despre DRUID
Druid (www.druidai.com) este o companie de înaltă tehnologie care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate şi a tehnologiei proprietare NER, Druid permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi antrenaţi în conversaţii specifice pe roluri, procese, industrii. In mai puţin de 1 an de la lansare, Druid are deja clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, Asirom, ProTV, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona sau Farmexpert.

Despre REGINA MARIA
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA (www.reginamaria.ro) reunește peste 5.800  de angajați și colaboratori în cele 63 de locații proprii din Bucureşti şi din țară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 3 milioane de pacienți. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 550.000 de abonamente medicale. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 63 de locații proprii, 7 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 4 maternități, 10 campusuri medicale, 27 centre de imagistică, 29 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.