Mario Iorgulescu a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină

0

Mario Iorgulescu, 24 de ani, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a provocat moartea unui alt tânăr de aceeași vârstă cu el, în timp ce conducea cu mare viteză pe Șoseaua Chitilei din București.

Mario Iorgulescu a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. De asemenea, legiştii au determinat că Mario Iorgulescu avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor INML.

Vineri, medicii de la Spitalul Elias au remis un comunicat legat de starea în care se află fiul şefului LPF.

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări:

1. Contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie;

2. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare;

3. Anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă;

4. Ca urmare a celor de mai sus, se impune continuarea tratamentului în unitatea de Terapie Intensivă, deoarece se menține posibilitatea unei evoluții nefavorabile”, se arată în comunicatul Spitalului Elias.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.