Tratamentul ultra-secret la care a fost supus Michael Schumacher în Franţa

0

Michael Schumacher (50 de ani) a fost internat pentru câteva zile în Franţa, la Clinica Georges-Pompidou, unde urmează un tratament ultra-secret, în urma traumatismului cranian sever, suferit în 2013.

Michael Schumacher a stat două zile în clinica din Paris, iar joi s-ar fi întors în Elveţia. Schumacher este tratat de Phillippe Menasche, unul dintre pionierii unui tip de tratament experimental, cu celule stem.

„Este aici un chirurg care obişnuia să testeze pe şobolani. Acum, vrea să experimenteze pe Schumacher”, a spus un angajat al clinicii.

Menasche extrage celule stem din măduva osoasă, după care le implantează cât mai aproape de inima lui Schumacher. Medicul ar colabora cu Gerard Saillant, un chirurg care s-a ocupat de fostul campion în repetate rânduri, potrivit personalului clinicii Georges-Pompidou.

Michael Schumacher a fost tratat de profesorul Philippe Menasche, un eminent chirurg cardiolog în vârstă de 69 de ani. Acesta este iniţiatorul unei terapii revoluţionare pentru cei care suferă de insuficienţă cardiacă. Acesta este şi el autorul unei nou tip de intervenţie chirurgicală, cea constând în grefa de celule embrionare cardiace.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.