Ponta susține că România este în criză, dar angajații MFP falsifică datele!

Victor Ponta susține că România este în criză, dar angajații Ministerului de Finanțe, falsifică datele. Potrivit liderului PRO Romania, criza va fi anunțată după alegerile prezidențiale.

Victor Ponta a mai anunțat că datele prezentate de Ministerul Finanțelor la rectificarea bugetară au fost întocmite în fals de lucrătorii ministerului care au semnat în prealabil o hârtie în care au specificat că datele din raport nu sunt sustenabile.

„Dar noi în acest moment, cu toate datele pe care ni le-a prezentat guvernul nu sunt reale. Faptul că noi ne împrumutăm în fiecare zi cu o dobândă dublă față de următoarea țară din regiune, față de Ungaria, Bulgaria, Grecia, noi plătim dobânzi duble, de ce? Pentru că cel care te împrumută zile: ha-ha, tu ești ăla fără bani și la care merge și prost totul, dublați dobânda! Dar buba se va sparge după prezidențiale. Va fi ca în 2010. Ba poate chiar mai rău, pentru că acum deja dimensiunile sunt chiar mai mari. Deficitul, gaura, ca să înțeleagă oamenii, între ce ai încasat la stat și ce ai cheltuit de la stat, este 10 miliarde. La anul va fi mai mult. M-am uitat la cifrele de deficit și pe primele șase luni din 2019, deficitul era mai mare decât pe anii 2014 și 2015 la un loc”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.